2011. április 14., csütörtök

Egy kis magyarázat és módosítás...

Most önmagam erősítem meg azzal, hogy leírom...ez életmód, nem diéta, az életmódom megváltoztatása. Épp ezért nem fogok írni drasztikus szénhidrát megvonásról, vagy ésszerűtlen koplalásról, csak a cukor és a liszt száműzéséről. Azért fogok enni, hogy jól érezzem magam, nem azért mert késztetést érzek rá, vagy mert enni "kell", mert jön a következő étkezés. Csak ésszel, érzéssel. Egy kicsit módosítottam így az étkezésemen az előbbihez képest. Reggelire és edzés előtt (fehérjével) megy a gyümölcs, a többi nagyjából marad.

Az L-karnitin menni fog ezután is, ártani nem árt, hátha még javít is valamit. Más zsírégetőt nem merek szedni, mert nem tudom, milyen hatással lenne a pajzsmirigyre kapott gyógyszeremmel (euthyrox) a szervezetemre. Majd ennek is utánajárok. Menni fog még a vitargo fehérjével edzés után, a vitaminok, és a többi, amiről már írtam korábban.

Van egy kis videóm, ami mindig motivál, ha nincs kedvem annyira az edzéshez (bár ez ritkább, inkább a jól evéshez nem szokott kedvem lenni), íme: http://www.youtube.com/watch?v=4-Lm7JLnqyM&feature=related

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése